Elazığ Bilim ve Sanat Merkezi

Belgegeçer :
WEB https://elbilsem.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mah. Avarlar Sokak No 1 Merkez / ELAZIĞ
VİZYON : Mensubu olmaktan gurur duyulan, sunduğu eğitim-öğretim olanaklarıyla, öğrencilerimizin ürettiği bilgi ve sanat ürünleriyle bireysel yeteneklerin farkında olunmasına ve üst düzeyde kullanılmasına imkân sağlayan örnek bir, bilim ve sanat merkezi oluşturmaktır.
MİSYON : Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına ve temel ilkeleri doğrultusunda eğitimde bireyi merkeze alarak, ulusun geleceğini belirleyecek yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirebilmek için çalışan, bireysel yeteneklerin belirlendiği ve bunlarla ilgili AR-GE çalışmalarının yapıldığı, etkili bir rehberlik ve değerlendirme ile sürekli yenilenmeyi ve gelişmeyi ilke edinen bireylerin yetiştirildiği bir, bilim ve sanat merkezi olmaktır.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1940
Öğretim Şekli :Elazığ Bilim ve Sanat Merkezi´nde sabah, öğle ve akşam olmak üzere 3´lü öğretim uygulanmaktadır.
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :